Aanmaning ontvangen

U heeft een aanmaning van ons ontvangen. Wat nu?

Wanneer u een aanmaning van ons heeft ontvangen, kunt u online via onze website uw dossier inzien. Hier vindt u de hoogte van het openstaande saldo en een specificatie van de opbouw. Wilt u de openstaande vordering direct betalen, dan doet u dit eenvoudig in uw online dossier. Daarnaast is het mogelijk om via onze online portal een betalingsregeling te treffen óf een bezwaar in te dienen wanneer u het niet eens bent met (de hoogte van) het openstaande bedrag.

Een betalingsregeling treffen

Bent u het eens met de openstaande vordering, maar kunt u deze simpelweg niet in één keer voldoen? Neem dan via onze debiteurenportaal contact met ons op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken en tot een oplossing kunnen komen.

Heeft u reeds een betalingsregeling bij ons lopen, maar kunt u niet meer aan deze verplichting voldoen óf heeft u meerdere schulden bij andere schuldeisers die u niet meer kunt aflossen? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij adviseren u graag over de stappen die u het beste kunt nemen en over welke instanties u het beste kunnen helpen bij uw situatie.

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het betalen van een openstaande vordering of de aanmaning die u heeft ontvangen? Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden en consequenties van het niet tijdig betalen van een openstaande vordering.

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@stream-incasso.nl. (Velden met een * zijn verplicht)

Contact