Incassobureau voor accountants

Als accountant heeft u vele klanten die u ondersteunt. U bent hen zo goed mogelijk van dienst en het is dan ook prettig dat zij als wederdienst de facturen aan u tijdig betalen. Helaas gebeurt dit niet altijd. Vervelend. Uw cashflow wordt hierdoor lager en u kunt er zelf door in de knel komen met het betalen van salarissen en andere vaste lasten.

Bent u accountant en heeft u openstaande facturen waarvan de betaaltermijn is verstreken? Laat het incasseren van openstaande vorderingen over aan een specialist. Bij Stream zorgen we ervoor dat de vordering zo spoedig mogelijk wordt geïncasseerd én dat op een sociaal-maatschappelijke manier.

Waarom kiezen voor Stream?

  • Uw openstaande vordering(en) op sociaal-maatschappelijke wijze laten incasseren
  • De relatie met uw klant blijft dankzij onze tone-of-voice onaangetast
  • Voor een aantrekkelijk en vast bedrag uw openstaande facturen geïncasseerd door specialisten
  • U wordt volledig ontzorgd zodat u zich kunt focussen op andere zaken

Stream voor iedereen

Stream helpt accountants bij het incasseren van hun openstaande vorderingen, maar is vanzelfsprekend ook voor andere bedrijfstakken in te zetten. Bent u zzp’er, MKB-er of eigenaar van een multinational of actief binnen het credit management? Bij Stream bieden wij diverse standaard- en op maat gemaakte pakketten aan. Zo is er altijd één beschikbaar die op uw wensen en behoeftes aansluit.

Achterstallige betalingen

Uw klanten hebben bij u een abonnement afgesloten. Maandelijks betalen zij u een X-bedrag voor de diensten die u hen aanbiedt. Echter loopt één van uw klanten achter met het betalen van de maandelijkse gelden. Wat nu?

U heeft voor een eenmalige klant de jaarrekening opgemaakt. Hiervoor heeft u een factuur verzonden. Helaas is de betaaltermijn nu al enige tijd verstreken. Het aanmanen en telefonisch benaderen van de klant heeft u niets opgeleverd. Wat is dan de volgende stap?

In beide gevallen kunt u terecht bij Stream. Wij zullen uw klant op professionele wijze benaderen en achterhalen wat de reden is van het uitblijven van de betaling. Hierna zullen we proberen de vordering volledig te innen of een betalingsregeling te treffen. Op welke wijze wij uw klant benaderen – formeel of informeel – is volledig aan u.

“Stream incasso; het incassobureau voor accountants”

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Zou u graag meer te weten komen over onze dienstverlening en pakketten die wij aanbieden? Benader ons dan geheel vrijblijvend via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u meer te vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@stream-incasso.nl.

Contact