Incassobureau voor sportscholen

Als sportschool heeft u vele leden die maandelijks hun contributie betalen zodat ze bij u kunnen sporten. U zorgt ervoor dat de sportschool tiptop in orde is waardoor uw leden een optimale ervaring hebben. In ruil daarvoor is het prettig wanneer u maandelijks de contributie op tijd ontvangt. Echter gebeurt dit in de praktijk niet altijd. Erg vervelend.
Uw cashflow wordt lager en u kunt zelf in de knel komen met het betalen van uw vaste lasten en salarissen aan uw medewerkers en uzelf.

Heeft u of werkt u bij een sportschool en betaalt één van uw leden de contributie niet. Laat ons de openstaande vordering voor u incasseren. Bij Stream zijn we specialist op het gebied van incasso. Met onze zorgvuldig uitgekozen tone-of-voice incasseren wij vorderingen op een sociaal-maatschappelijke manier waardoor de relatie tussen u en uw leden onveranderd blijft.

Waarom kiezen voor Stream?

  • Uw openstaande vordering(en) op sociaal-maatschappelijke wijze laten incasseren
  • De relatie met uw klant blijft dankzij onze tone-of-voice onaangetast
  • Voor een aantrekkelijk en vast bedrag uw openstaande facturen geïncasseerd door specialisten
  • U wordt volledig ontzorgd zodat u zich kunt focussen op andere zaken

Stream voor iedereen

Stream is er voor iedereen. Of u nu de eigenaar van een sportschool, een accountant of ZZP’er bent. Wij bieden diverse standaard- maar ook op maat-gemaakte-pakketten aan. Hierdoor is er altijd een pakket beschikbaar dat op uw wensen en behoeftes aansluit.

Achterstallige betalingen

Uw leden hebben bij u een abonnement afgesloten waarvoor zij maandelijks betalen. Helaas loopt één van uw leden achter met het betalen van de maandelijkse contributie. Wat te doen?

U heeft een lid voor de periode van één maand begeleid met personal training. Hierna is de klant naar een andere sportschool gegaan. Echter heeft de lid de factuur m.b.t. de verleende dienst niet voldaan. Reeds heeft u geprobeerd de leden telefonisch en per e-mail te benaderen. Beiden helaas zonder succes. Wat kunt u nu verder doen?

In beide gevallen raden we u aan om het incasseren van de vordering over te laten aan een specialist. Bij Stream weten we hoe we debiteuren moeten benaderen en hen kunnen aanzetten tot het betalen van het openstaande saldo. Wij benaderen uw leden op professionele wijze en zullen achterhalen waarom deze tot op heden niet is overgegaan tot betaling. De volgende stap is het volledig incasseren van de vordering of het treffen van een betalingsregeling. Op welke wijze wij uw leden te woord staan – informeel of formeel – is volledig aan u.

Stream incasso; het incassobureau voor sportscholen

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Benader ons geheel vrijblijvend via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u meer te vertellen over de mogelijkheden en onze uitgebreide dienstverlening.

Contact