Incassobureau voor sportverenigingen

Als sportvereniging heeft u vele leden. Deze leden maken gebruik van de faciliteiten die u aanbiedt. In ruil daarvoor betalen zij u maandelijks contributie. Een groot gedeelte van uw leden doet dit op tijd. Helaas komt het ook wel eens voor dat men te laat of helemaal niet betaalt. Uw cashflow wordt hierdoor lager en dat kan voor problemen zorgen. Zo kunt u zelf in het geding komen met het tijdig betalen van uw vaste lasten en salarissen van uw medewerkers of vrijwilligersvergoedingen. Voorkom dit door een incassospecialist in te schakelen.

Bent u de eigenaar van of bestuurslid bij van een sportvereniging en heeft u openstaande facturen? Bij Stream incasseren we uw openstaande vorderingen op een professionele manier waardoor de relatie met uw klant onaangetast blijft.

Vorderingen zo spoedig mogelijk incasseren op een sociaal-maatschappelijke manier, dat is wat we bij Stream doen.

Waarom kiezen voor Stream?

  • Uw openstaande vordering(en) op sociaal-maatschappelijke wijze laten incasseren
  • De relatie met uw klant blijft dankzij onze tone-of-voice onaangetast
  • Voor een aantrekkelijk en vast bedrag uw openstaande facturen geïncasseerd door specialisten
  • U wordt volledig ontzorgd zodat u zich kunt focussen op andere zaken

Stream voor iedereen

Stream helpt sportverenigingen bij het incasseren van onbetaalde vorderingen, maar is natuurlijk ook voor andere bedrijfstakken inzetbaar. Bent u bijvoorbeeld ZZP’er, MKB-er of de eigenaar van een internationaal bedrijf? Wij bieden diverse standaard- en op maat-gemaakte-pakketten aan zodat er altijd één beschikbaar is die exact op uw wensen en behoeftes aansluit.

Achterstallige betalingen

Uw leden betalen maandelijks contributiegeld zodat zij onderdeel uitmaken van uw sportvereniging. Echter verzuimt één van uw leden om de maandelijkse contributie te voldoen. Hoe kunt u nu het beste te werk gaan?

Eén van uw leden heeft zijn lidmaatschap beëindigd. Echter heeft deze de laatste maand(en) niet betaald. De klant persoonlijk benaderen is niet mogelijk aangezien deze niet meer bij uw vereniging is aangesloten. Ook het telefonisch benaderen van uw ex-lid heeft u niets opgeleverd. Hoe nu verder?

Bij Stream kunnen wij in beide gevallen iets voor u betekenen. Wij benaderen uw klant op professionele wijze en zullen achterhalen waarom deze tot op heden niet tot betaling is overgegaan. Hierop volgend zullen wij trachten de vordering alsnog ineens te incasseren of een betalingsregeling tot stand te brengen. Hoe wij uw klant benaderen – formeel of informeel – is volledig aan u.

“Stream, het incassobureau voor sportverenigingen.”

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Bent u benieuwd naar datgene wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons dan geheel vrijblijvend middels onderstaand contactformulier een bericht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u meer te vertellen over onze dienstverlening en de vele mogelijkheden. U kunt ook een e-mail sturen naar info@stream-incasso.nl.

Contact