Diensten

Stream biedt meerdere diensten aan

Stream incasso

Stream faciliteert de dialoog met uw klanten en zorgt ervoor dat alle communicatie volledig geautomatiseerd verstuurd wordt. Zo sturen wij er op dat de betaling wordt voldaan en de relatie tussen u en uw klanten behouden blijft.

Stream incasso regisseur

Door Stream in te zetten als (incasso-)regisseur voor uw incassoproces, laat u dit stuk dienstverlening aan ons over. U houdt zicht en grip doordat wij u goed op de hoogte houden.

Stream consultancy

Stream helpt u graag met het in kaart brengen en verbeteren van uw huidige proces. We begeleiden u bij het analyseren en optimaliseren van de processtappen en vervolgens bij de nieuwe manier van werken.

Dashboard

Stream maakt gebruik van een gebruiksvriendelijke softwaretool welke speciaal ontwikkeld is voor het incassoproces.  De focus ligt hierbij op transparantie en duidelijkheid. Zowel sociaal, operationeel als financieel. Dit bereiken we door middel van een dashboard, heldere agendering, overzichtelijke rapportages en workflows in combinatie met intelligente tools die naadloos op elkaar aansluiten. Een efficiënt systeem dat werkt.

Mocht u al een account hebben bij Stream, klik hieronder om in te loggen als u “klant” of “opdrachtgever” bent.

Samenwerkingen

Wij gaan als PTI Stream-Incasso – Collect als 1 bedrijf naar buiten met meerdere proposities waardoor er meer keus is: one company, one focus, one goal!

Stream ontzorgt. Bij Stream ligt de aandacht bij het op sociaal-maatschappelijke wijze incasseren van de openstaande factuur.

Passende tone of voice

Gedurende het incassotraject wordt uw klant op diverse manieren – zowel schriftelijk als telefonisch – benadert. Hierbij krijgt deze de ruimte om zijn/haar verhaal te doen en om een betalingsregeling te treffen. Zit uw klant in de schuldhulpverlening? Dan gaan wij daarmee in gesprek.

Vervolgproces

Lukt het niet om de vordering te incasseren of tot een betalingsregeling te komen, dan behoort het inschakelen van een maatschappelijke deurwaarder tot de mogelijkheden. Echter zullen wij dit laatste altijd trachten te voorkomen, aangezien met een gerechtelijke procedure extra kosten worden gemaakt en de relatie tussen u en uw klant kan worden verstoord.

Op klantvriendelijke wijze de vordering incasseren, dat is Stream.

Uw debiteurenbeheer uitbesteden zodat het op een efficiënte en kostenbesparende manier gebeurd? Dat kan met Collect.

Geautomatiseerd debiteurenbeheer

Betaaltermijnen controleren, binnengekomen betalingen inboeken, herinneringsbrieven versturen en de klant bellen om te vragen waarom de betaling uitblijft; het behoort allemaal definitief tot het verleden wanneer u besluit uw boekhoudprogramma te koppelen aan ons Collect-systeem.

Overgaan tot incasso

Wordt een openstaande factuur niet tijdig betaald en reageert uw klant niet op de herinneringen, dan zal het debiteurenbeheertraject automatisch overgaan in het incassotraject. De status van bepaalde facturen inzien en/of het incassotraject op een bepaald moment pauzeren of stopzetten? Middels het online dashboard houdt u zelf – als u dit wenst – de controle.

Een gedegen debiteurenbeheer voeren hoeft niet tijdrovend en ingewikkeld te zijn wanneer u kiest voor Collect.

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@stream-incasso.nl. (Velden met een * zijn verplicht)

Contact