Vordering indienen

Vordering indienen bij Stream

Heeft u openstaande facturen waarvan de betaaltermijn is verstreken? Heeft u reeds geprobeerd uw klant tot betaling over te laten gaan maar zonder succes?

Nieuwe klant bij Stream
U heeft nog niet eerder een vordering bij ons ingediend. Maak daarom gebruik van ons contactformulier zodat wij u kunnen benaderen om onze dienstverlening te bespreken. Na uw goedkeuring gaan wij direct voor u aan de slag. Ons doel is om de openstaande vordering zo spoedig mogelijk te incasseren, maar wel op een maatschappelijk verantwoorde manier. Zo blijft de relatie tussen u en uw klant onaangetast. Wel zo prettig. 

Bestaande klant bij Stream
In het verleden heeft u een vordering bij ons ingediend, hierdoor zijn uw gegevens reeds bij ons bekend. Tevens beschikt u over inloggegevens waarmee u in de online klantenportaal kunt inloggen. Via deze online omgeving kunt u eenvoudig een nieuwe vordering indienen.

Heeft u geen inloggegevens of bent u deze vergeten? Neem contact op met onze supportafdeling via 088-0159572. Zij helpen u graag verder. 

Meer informatie

Heeft u een vraag over het uitbesteden van een vordering of over de dienstverlening van Stream en hetgene wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier of met onze supportafdeling. We staan u graag te woord.

Stream in het kort

Stream is een full-service incassobureau dat zich bezighoudt met maatschappelijk verantwoord incasseren. Onze tone-of-voice is uniek én dat uit zich op een positieve wijze. Vorderingen worden op korte termijn geïncasseerd en de relatie met uw klant blijft onaangetast. En dat is exact datgene wat u als ondernemer nodig heeft.

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@stream-incasso.nl. (Velden met een * zijn verplicht)

Contact