Waarom Stream?

Bij Stream begrijpen we als geen ander dat het uit handen geven van een openstaande factuur spannend is. U wilt per slot van rekening niet dat deze handeling bij uw klant in het verkeerde keelgat schiet, waardoor uw klantrelatie verstoord raakt. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, communiceren wij door middel van een zorgvuldig samengestelde tone-of-voice. Dat begint al door uw klant welkom te heten zodra wij de incasso overnemen! Hiermee weten wij uw klant c.q. debiteur op de juiste wijze te benaderen zodat deze overgaat tot het betalen van de factuur. Zonder dat hij/zij zich benadeelt voelt. En dat is precies wat u wilt én hoe het hoort.

Wanneer Stream inschakelen?

We raden u aan om eerst zelf uw klant te benaderen over het uitblijven van de betaling. U kunt dit doen door middel van een herinneringsbrief. Maar liefst 70% van de niet-betalers heeft de factuur niet betaald, omdat zij dit simpelweg vergeten zijn.

Heeft u uw klant reeds benaderd en heeft het niets opgeleverd? Ontzettend vervelend. Het uitblijven van de betaling is nadelig voor uw cashflow. Geef daarom de vordering uit handen aan incasso-specialisten.

Het incasseren van uw vordering is ons primaire doel

Wij incasseren op een sociaal-verantwoorde manier en geloven niet in een agressieve aanpak. Luisteren naar uw klant en gezamenlijk op zoek gaan naar een passende en reële oplossing is ons streven. Geeft uw klant aan dat hij/zij meerdere schulden heeft, dan denken wij proactief mee en begeleiden hem/haar indien nodig bij het aflossen van de openstaande schulden. Gunstig voor u, want zo ontvangt u uw openstaande vordering sneller. En bovendien gunstig voor de maatschappij; mensen belanden op deze wijze minder snel in de schuldsanering wat minder geld kost.

Bij Stream houden we ons dus niet enkel bezig met het incasseren van de vordering, maar richten ons ook op het maatschappelijk belang. En daarmee is Stream op dit moment een unieke speler binnen de incassobranche. Laat er geen misverstand over bestaan dat we bij Stream het nemen van maatregelen niet uit de weg gaan. Ondanks dat wij debiteurenzorg belangrijk vinden is ons primaire doel het incasseren van uw vordering. Mocht uw klant niet overgaan tot het betalen van de vordering dan nemen we gerechtelijke stappen en schakelen de deurwaarder in.

Meer informatie Stream

Stream werkt conform een transparante kostenstructuur en ontzorgt u volledig. Hierdoor heeft u meer tijd zich te focussen op datgene echt belangrijk is; het runnen van uw eigen bedrijf.

Zou u graag meer informatie verkrijgen over onze dienstverlening en de mogelijkheden? Stuur ons dan geheel vrijblijvend een bericht via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@stream-incasso.nl. (Velden met een * zijn verplicht)

Contact