Werkwijze

Proces

Stream – full service incasso

Bij Stream draait het allemaal om sociaal-maatschappelijk verantwoord incasseren. Een open, vriendelijke benadering vinden wij daarom heel erg belangrijk. Onze focus ligt dan ook op het aangaan van het gesprek, waarbij we achterhalen waarom de factuur niet is betaald. Uiteindelijk is het doel altijd om gezamenlijk tot een goede, duidelijke betaalafspraak te komen. Ongeacht in welke fase van het incassoproces uw klant zich bevindt. Voor ieder probleem is namelijk een oplossing! Op deze manier zal de relatie met uw klanten worden behouden.

Masterflow
Stream gaat uit van een masterflow, waarbij gebruik wordt gemaakt van wisselende communicatiekanalen. Zo zijn we er zeker van dat wij uw klant kunnen bereiken. Natuurlijk zullen we voor klanten die nergens op reageren of ondanks de feiten de factuur niet erkennen ook maatregelen nemen. Het dossier overdragen aan de deurwaarder doen we bij voorkeur zo min mogelijk, maar wanneer uw klant ons geen keus laat, zijn we genoodzaakt deze stap te nemen. 

Neem vrijblijvend contact op
Heeft u interesse in een volwaardige, sociale aanpak? Sla dan met ons de handen ineen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Prijsindicatie

Stream streeft ernaar om u – na ontvangst van uw ‘online’ aanvraag – binnen 1 werkdag te voorzien van een prijsindicatie. De offerte bestaat uit een sociaal-maatschappelijk basis incassotraject waar u naar wens extra handelingen (bijvoorbeeld een extra SMS of overdracht aan de deurwaarder) aan kunt toevoegen. Deze handelingen worden vervolgens als aparte kostenpost getoond op de definitieve offerte.

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@stream-incasso.nl. (Velden met een * zijn verplicht)

Contact